Mobila lemn masiv
     
 

Mobila lemn masiv

De ce Designmob?

Mobila Designmob se distinge in raport cu cea mai mare parte a colectiilor de mobilier disponibile pe piata romaneasca prin aceea ca este construita din lemn masiv de rasinoase, cu prelucrari deosebite si cu frezari ornamentale, ce dau o nota de stil si de eleganta, usor de recunoscut de catre clientii cunoscatori si avizati. In general, aceasta categorie de mobilier se incadreaza in stilul clasic sau rustic german.

Designmob comercializeaza si mobila din lemn partial masiv. Acest gen de mobilier are fronturile (usile, fetele de sertare, cornisele si soclurile) din lemn masiv de plop, tei, fag sau stejar, iar corpurile (cutiile) din PAL bordurat cu lemn masiv si furniruite cu furnire naturale din aceleasi esente lemnoase ca si fronturile (plop, tei, fag sau stejar).

Cum cumpar?

Detaliile referitoare la mobilierul comercializat pe acest site web le gasiti in sectiunile dedicate colectiilor de mobilier. Aceste sectiuni se pot accesa din sectiunea "Showroom". In fiecare sectiune dedicata unei colectii de mobilier veti gasi informatii in legatura cu finisajele (culorile), constructia (materialele din care sunt construite piesele de mobilier), componenta, descrierea constructiva, dimensiunile si preturile pentru respectiva colectie, precum si imagini sugestive in care se pot identifica piesele componente.

Daca dupa consultarea informatiilor doriti sa achizitionati componente ale unei colectii de mobilier prezentate va rugam sa utilizati formularul de precomanda existent in partea inferioara a fiecarei pagini corespunzatoare unei sectiuni de prezentare. In cel mai scurt timp dupa completarea formularului de precomanda veti fi contactat de catre unul din operatorii nostri pentru stabilirea detaliilor de plata si livrare.

Majoritatea piesele de mobilier prezentate se livreaza gata montate (pentru cele care fac exceptie se mentioneaza in mod explicit acest fapt in sectiunea de prezentare a colectiei respective). In aceste conditii va rugam ca inainte de a compleata formularul de precomanda sa verificati dimensiunile pieselor de mobilier pe care doriti sa le comandati permit transportul acestora in interiorul imobilului dumneavoastra.

Mobila este oferita in limita stocului disponibil. Pentru piesele de mobilier care nu sunt in stoc este nevoie de o comanda ferma din partea dvs. cu plata unui avans de cca 10 %. Termenul de livrare se va comunica pentru fiecare comanda in parte, in functie de disponibilitatile fabricii.

Transport

Livrarea in Bucuresti si Piatra Neamt se face gratuit pentru produse in valoare de minimum 2500 lei. Pentru celelalte situatii (alte localitati sau valoarea produselor sub 2500 lei) transportul produselor cade in responsabilitate clientului.

Garantie

S.C. Designmob M&I S.R.L. raspunde, in perioada de garantie, pentru calitatea produselor vandute. Garantia se acorda in conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 si a OG nr. 21/1992 si valabile la data cumpararii. In cazul efectuarii unei reclamatii in perioada de garantie, este necesar sa prezentati produsul defect in ambalajul original impreuna cu accesoriile aferente si copia facturii de achizitie.

Garantia se pierde in urmatoarele situatii:
- in cazul interventiei sau repararii produsului executate de persoane neautorizate;
- in cazul utilizarii produsului in alte scopuri decat cel pentru care a fost conceput si recomandat;
- in cazul nerespectarii conditiilor de pastrare prevazute in instructiunile de utilizare ale produsului;
- in cazul deteriorarilor tehnice si mecanice ale produsului, datorate incendiilor, intemperiilor sau neglijentei in utilizare.

 
        © 2013 www.mobila-lemn-masiv.com.ro

Portal mobila www.firmeproduse.ro
BLUE DREAM MEDIA